Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска


Качествен двоен нагревател закола маска ролон - KIT DUO EXECUTIVEПрактичен и удобен нагревател,предназначен за кола маска ролон от 100 мл. Модел KIT DUO EXECUTIVE спомага едновременнотонагряване на два пълнителя, което улеснява натоварения работен процес.Уредът е изработен оттоплоустойчива пластмаса..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Нагреватeл за кола маска KIT TRIO EVOLUTION е удобен и компактен модeл, с който можe да загрявате 3 ролона от 100 мл. По този начин може да спестите средства, време и работно място.Уредът се прeдлага със стойка с три раздeления за всeки един от нагрeвателите. Оборудван е с бутон за включванe и изклю..
108.00лв.
Без данък:108.00лв.
Професионален троен нагревател закола маска ролон - KIT TRIOCOMPETITIONПрофесионален троен нагревател,модел KIT TRIO COMPETITIONе с италианско качество и практичен дизайн. Изработен е от издържаща на топлинапластмаса.Стойката е с три гнезда,обезопасена с крачета в основата за защита от хлъзгане. При..
105.00лв.
Без данък:105.00лв.
Уред за нагряване на кола маска - Elegance 800Нагревател за кутия кола маска от 800 мл, притежаващ удобен и елегантен дизайн. Моделът предлага фунцкии и екстри, които ще подобрят качеството и бързината на работа. Нагревателят предлага терморегулиране в 10 степени. Капак - полупрозрачен, за да може ..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Комбиниран нагревател за кола маска, предназначен за кутия от 400 мл. и ролон 100 мл.Модел KIT COMBINATO EXECUTIVE 400 е професионален уред, подходящ за салони с напрегнат график, спестявайки врeмe, срeдства и работно място. Дизайнът на нагревeтеля е компактeн и функционалeн, позволяващ да разположи..
170.80лв.
Без данък:170.80лв.
Професионален нагревател с италианско качество, предназначен за нагряване на кола маска кутия от 400 мл.Нагревателят е с удобна форма и дизайн. Изработен от топлоустойчиви материали. Модел JOLLY е оборудван с термостат за регулиране на подходящата температура. Снабден е с бутон за бързо включване и ..
73.00лв.
Без данък:73.00лв.
Нагревател за кола маска Set Competition е италианско производство и качество. Моделът е предназначен за нагряване на патрони от 100 мл.Нагревател Set Competition е с удобни форми, позволяващи лесно захващане при работа с уреда. Корпусът е от топлоустойчива пластмаса. В единия край апаратът е снабде..
22.50лв.
Без данък:22.50лв.
Нагревател, подходящ за затопляне на кола маска в ролон от 100 мл. Модел SCA01 притежава ергономичен дизайн, осигуряващ добър и стабилен захват. Външната част е изработена от пластмасов плипропиленов материал, който има термоизолиращи и топлоустойчиви свойства. Материята допринася за бързо отстраняв..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Качествен двоен нагревател,подходящ за нагряване на кола маска ролон от 100 мл.Модел KIT DUO EVOLUTION сехарактеризира с безопасност и ефективност. Стойката и нагревателите саизработени от топлоустойчива пластмаса.Стойката е със стабилна основа,което се дължи на крачетата, които запазват доброто сце..
83.00лв.
Без данък:83.00лв.
Нагревател за парафин - кутия 400 мл.Нагревател за парафинови терапии, притежаващ компактни размери и дизайн, характеризиращ се с функционалност и стил.Моделът е с външен корпус от топлоустойчива пластмаса, която дава гаранция за безопасност при работа. Апаратът е снабден с термостат, чрез който лес..
51.00лв.
Без данък:51.00лв.
Професионален троен нагревател закола маска ролон - KIT TRIOEXECUTIVEПрактичен и лесен за употребанагревател за кола маска ролон от 100 мл. Модел KIT TRIO EXECUTIVE е изработен откачествена топлоустойчива пластмаса.Стойката е с интересна форма,което прави уреда атрактивно и интересно предложение. Бе..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Нагревател за кола маска ролон 100мл - модел H00Качествен нагревател за кола маска ролони от 100мл. Уредътпредлага изключително удобство при приготвяне на кола маска за процедура.Необходимо е просто да поставите пълнителя в нагревателя и да изчакат, докато коламаската се разтопи. Това е! А нанасянет..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.