Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска


Нагревател Set Executive за кола маска ролон Нагревател Set Executive за кола маска ролон
Ново
Нагревател Set Executive за кола маска ролонSet Executive е нагревател за кола маска от 100 ml., който притежава изчистен и ергономичен дизайн. Отличава се с приятни форми, които гарантират по-добър захват. По този начин нанасянето на кола маската става по-прецизна и лесна задача. Уредът е оборудван..
29.60лв.
Без данък:29.60лв.
Нагреватeл за кола маска KIT TRIO EVOLUTION е удобен и компактен модeл, с който можe да загрявате 3 ролона от 100 мл. По този начин може да спестите средства, време и работно място.Уредът се прeдлага със стойка с три раздeления за всeки един от нагрeвателите. Оборудван е с бутон за включванe и изклю..
108.00лв.
Без данък:108.00лв.
Уред за нагряване на кола маска - Elegance 800Нагревател за кутия кола маска от 800 мл, притежаващ удобен и елегантен дизайн. Моделът предлага фунцкии и екстри, които ще подобрят качеството и бързината на работа. Нагревателят предлага терморегулиране в 10 степени. Капак - полупрозрачен, за да може ..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Нагревател, подходящ за затопляне на кола маска в ролон от 100 мл. Модел SCA01 притежава ергономичен дизайн, осигуряващ добър и стабилен захват. Външната част е изработена от пластмасов плипропиленов материал, който има термоизолиращи и топлоустойчиви свойства. Материята допринася за бързо отстраняв..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Качествен двоен нагревател,подходящ за нагряване на кола маска ролон от 100 мл.Модел KIT DUO EVOLUTION сехарактеризира с безопасност и ефективност. Стойката и нагревателите саизработени от топлоустойчива пластмаса.Стойката е със стабилна основа,което се дължи на крачетата, които запазват доброто сце..
83.00лв.
Без данък:83.00лв.
Нагревател за парафин - кутия 400 мл.Нагревател за парафинови терапии, притежаващ компактни размери и дизайн, характеризиращ се с функционалност и стил.Моделът е с външен корпус от топлоустойчива пластмаса, която дава гаранция за безопасност при работа. Апаратът е снабден с термостат, чрез който лес..
51.00лв.
Без данък:51.00лв.
Професионален троен нагревател закола маска ролон - KIT TRIOEXECUTIVEПрактичен и лесен за употребанагревател за кола маска ролон от 100 мл. Модел KIT TRIO EXECUTIVE е изработен откачествена топлоустойчива пластмаса.Стойката е с интересна форма,което прави уреда атрактивно и интересно предложение. Бе..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Нагревател за кола маска ролон 100мл - модел H00Качествен нагревател за кола маска ролони от 100мл. Уредътпредлага изключително удобство при приготвяне на кола маска за процедура.Необходимо е просто да поставите пълнителя в нагревателя и да изчакат, докато коламаската се разтопи. Това е! А нанасянет..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Нагревател за кола маска ролон - H17Моделът предлага ергономична форма за лесен захват по време на работа. Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количеството кола маска в пълнителя. Характеристики: - Ергономичен дизайн - Светлинен индикатор- ПрозорецНагревателят няма..
39.80лв.
Без данък:39.80лв.
Нагревател за кола маска ролон 100 мл - Модел Q-Line
Изчерпан
Нагревател, с който лесно, бързо и равномерно ще загреете кола маската. Уредът притежава ергономичност на дизайна, като по този начин осигурява добър захват. Изработен от устойчиви на висока температура материали, които спомагат за лесно почистване от замърсяванията при епилация. Апаратът е оборудва..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Нагревател за кола маска ролон - SET EVOLUTION
Изчерпан
Нагревател за кола маска ролон - SET EVOLUTIONНагревател за кола маска SET EVOLUTION е качественуред с италианско качество и се характеризира с ефективност и безопасност. Предназначене за нагряване на ролон от 100 мл. Моделът е подходящ за катко запрофесионална, така и за домашна употреба.Изработен ..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Нагревател за кола маска шайби Depilia Depilwax 250 Нагревател за кола маска шайби Depilia Depilwax 250
Изчерпан
Нагревател за кола маска шайби Depilia Depilwax 250Нагревател за разтопяване на кола маска на дискове/шайби, модел Depila Depilwax 250.Уредът е със специален дизайн, създаден за максимално удобно и лесно разтопяване на този вид кола маска. Оборудван е с контейнер, както и с щипка, с която той се изв..
80.10лв.
Без данък:80.10лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.