Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска


Уред за нагряване на кола маска - Elegance 800Нагревател за кутия кола маска от 800 мл, притежаващ удобен и елегантен дизайн. Моделът предлага фунцкии и екстри, които ще подобрят качеството и бързината на работа. Нагревателят предлага терморегулиране в 10 степени. Капак - полупрозрачен, за да може ..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Комбиниран нагревател за кола маска, предназначен за кутия от 400 мл. и ролон 100 мл.Модел KIT COMBINATO EXECUTIVE 400 е професионален уред, подходящ за салони с напрегнат график, спестявайки врeмe, срeдства и работно място. Дизайнът на нагревeтеля е компактeн и функционалeн, позволяващ да разположи..
170.80лв.
Без данък:170.80лв.
Професионален нагревател с италианско качество, предназначен за нагряване на кола маска кутия от 400 мл.Нагревателят е с удобна форма и дизайн. Изработен от топлоустойчиви материали. Модел JOLLY е оборудван с термостат за регулиране на подходящата температура. Снабден е с бутон за бързо включване и ..
73.00лв.
Без данък:73.00лв.
Нагревател за кола маска Set Competition е италианско производство и качество. Моделът е предназначен за нагряване на патрони от 100 мл.Нагревател Set Competition е с удобни форми, позволяващи лесно захващане при работа с уреда. Корпусът е от топлоустойчива пластмаса. В единия край апаратът е снабде..
22.50лв.
Без данък:22.50лв.
Нагревател, подходящ за затопляне на кола маска в ролон от 100 мл. Модел SCA01 притежава ергономичен дизайн, осигуряващ добър и стабилен захват. Външната част е изработена от пластмасов плипропиленов материал, който има термоизолиращи и топлоустойчиви свойства. Материята допринася за бързо отстраняв..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Качествен двоен нагревател,подходящ за нагряване на кола маска ролон от 100 мл.Модел KIT DUO EVOLUTION сехарактеризира с безопасност и ефективност. Стойката и нагревателите саизработени от топлоустойчива пластмаса.Стойката е със стабилна основа,което се дължи на крачетата, които запазват доброто сце..
83.00лв.
Без данък:83.00лв.
Нагревател за кола маска ролон - SET EVOLUTIONНагревател за кола маска SET EVOLUTION е качественуред с италианско качество и се характеризира с ефективност и безопасност. Предназначене за нагряване на ролон от 100 мл. Моделът е подходящ за катко запрофесионална, така и за домашна употреба.Изработен ..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Нагревател за парафин - кутия 400 мл.Нагревател за парафинови терапии, притежаващ компактни размери и дизайн, характеризиращ се с функционалност и стил.Моделът е с външен корпус от топлоустойчива пластмаса, която дава гаранция за безопасност при работа. Апаратът е снабден с термостат, чрез който лес..
89.00лв.
Без данък:89.00лв.
Професионален троен нагревател закола маска ролон - KIT TRIOEXECUTIVEПрактичен и лесен за употребанагревател за кола маска ролон от 100 мл. Модел KIT TRIO EXECUTIVE е изработен откачествена топлоустойчива пластмаса.Стойката е с интересна форма,което прави уреда атрактивно и интересно предложение. Бе..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Нагревател за кола маска ролон 100мл - модел H00Качествен нагревател за кола маска ролони от 100мл. Уредътпредлага изключително удобство при приготвяне на кола маска за процедура.Необходимо е просто да поставите пълнителя в нагревателя и да изчакат, докато коламаската се разтопи. Това е! А нанасянет..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Нагревател, с който лесно, бързо и равномерно ще загреете кола маската. Уредът притежава ергономичност на дизайна, като по този начин осигурява добър захват. Изработен от устойчиви на висока температура материали, които спомагат за лесно почистване от замърсяванията при епилация. Апаратът е оборудва..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Нагревател за кола маска ролон - H17Моделът предлага ергономична форма за лесен захват по време на работа. Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количеството кола маска в пълнителя. Характеристики: - Ергономичен дизайн - Светлинен индикатор- ПрозорецНагревателят няма..
39.80лв.
Без данък:39.80лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.