Меню
Продукти в кошницата

Ленти за кола маска и консумативи

Ленти за кола маска

Ленти за кола маска

Premium лента за кола маска на ролка Tekno Touch 80 жълта серия
Ново
Xanitalia Premium лента за кола маска на ролка Tekno Touch 80 жълта серия Професионална лента за кола маска произведена от Xanitalia по технология, разпределяща нишките и влакънцата от нетъкан текстил по различен начин, образуващ решетка и гарантиращ за здравина и качество на лентата. Серията Tekno..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
50 броя еднократни ленти за кола маска от TNT Xanitalia Premium Yellow
Ново
50 броя еднократни ленти за кола маска от TNT Xanitalia Premium Yellow 50 броя еднократни нарязани ленти за отстраняване на кола маска. Лентите предлагат голяма плътност, еластичност и устойчивост и не се накъсват при издърпване. Изработени от TNT.Опаковка от 50 броя. Дължина – 20 см Ширина –..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Premium лента за кола маска на ролка Top Quality 100 синя серия
Ново
Xanitalia Premium лента за кола маска на ролка Top Quality 100 синя серия Xanitalia Premium лента за кола маска на ролка синя серия. Xanitalia Premium – лидер в производството на продукти за епилация, предлага на вашето внимание лента за кола маска на ролка, произведена по нова технология, чрез коя..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
TNT нарязани ленти за кола маска розови 50 броя
Ново
TNT нарязани ленти за кола маска розови 50 броя TNT нарязани ленти за кола маска за еднократно използване, подходящи за професионална и за домашна употреба. Осигуряват качествено и здраво издърпване на кола маската. Лентите се предлагат в опаковка от 50 броя в розов цвят.- Дължина – 20 см ..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Xanitalia мини ленти за кола маска от TNT х 50 броя
Ново
Xanitalia мини ленти за кола маска от TNT х 50 броя Висококачествени еднократни ленти за кола маска изработени от плътен и еластичен TNT. Подходящи за професионална и домашна употреба и за обезкосмяване на лице или интимни части.50 броя в опаковка. Дължина – 10 см Ширина – 3 см Производител – Xa..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Биоцид за дезинфекция на ръце и повърхности спрей от 100 ml Биоцид за дезинфекция на ръце и повърхности спрей от 100 ml
Ново -24 %
Биоцид за дезинфекция на ръце и повърхности спрей от 100 ml Биоцид с бактерицидно, фунгицидно и частично вирусоцидно действие.Състав - Етилов алкохол 75 g/100 g и глицерол.Разфасовка – спрей от 100 ml.Страна производител – България. ..
3.20лв. 4.20лв.
Без данък:3.20лв.
Картонени предпазители за кутия кола маска х 100 броя
Ново
Картонени предпазители за кутия кола маска х 100 броя Предпазители за кутия с кола маска от картон. Поставят се в горната част на кутията, между нея и нагревателя, като по този начин го предпазват от ненужно стичане на кола маска. Предпазителите са предназначени за еднократна употреба в професион..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Кърпи на ролка за еднократна употреба Jumbo pack
Ново
Кърпи на ролка за еднократна употреба Jumbo pack Вид – попивателни кърпи на ролка. Материал – двупластова хартия. Цвят – бял. Функционалност – Широко приложение във всички работни сфери. Кърпите се предлагат в голяма опаковка и разполагат с много добра абсорбираща плътност. Размери: Ширина – ..
34.00лв.
Без данък:34.00лв.
Метална шпатула за нанасяне на кола маска модел – 842 Метална шпатула подходяща за нанасяне на топла кола маска. Дръжката на шпатулата е изработена от дърво с удобна за захващане форма. Шпатулата е метална, с лека извивка за по-голямо удобство при нанасяне на кола маска. Лесна за използване и за по..
8.50лв.
Без данък:8.50лв.
Нарязани ленти за кола маска Xanitalia Premium Blue х 100 броя
Ново
Нарязани ленти за кола маска Xanitalia Premium Blue х 100 броя Висококачествени ленти за епилация с кола маска на италианската марка Xanitalia, изработени от здрав нетъкан текстил, по технология, осигуряваща здравина и 100% плътност, за ефективно издърпване на кола маската без накъсване. Лентите са..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Нарязани ленти за кола маска жълти х 50 броя в опаковка
Ново
Нарязани ленти за кола маска жълти х 50 броя в опаковка Качествени италиански ленти за кола маска, изработени от нетъкан текстил в жълт цвят, за еднократно ползване. Предлагат се в опаковка от 50 броя, нарязани по единично.* Дължина – 20 см * Ширина – 7 смПроизводител – Италия...
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Prima дървени шпатули 200 брояДървени шпатули за кола мака, подходящи за нанасяне на кола маска в зоните на лицето. За еднократна употреба.Опаковка: 200 броя. Размери: 114 х 10 х 2 мм. Материал: Бреза.Производител - Китай. ..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Показани 1 от 12 | 69 (6 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.