Меню
Продукти в кошницата

Чехли за еднократна употреба

Чехли за еднократна употреба в универсален размер. Меки и леки, чехлите са подходящи за козметични и СПА салони, медицински заведения и др. Изработени със затворени пръсти.Материя: нетъкан тексилРазмер: универсаленОпаковка: 50 чифтаЦена за чифт - 0,75 лв.Цена за 50 чифта - 25,90 лв.Произведено в..
25.90лв.
Без данък:25.90лв.
Цветни чехли за педикюр, предназначени за еднократна употреба. Изработени така, че да запазят педикюра и да създадат комфорт при работа. Чехлите са в универсален размерОпаковка: 12 чифтаПроизведено в Италия..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Хавлиени чехли за еднократна употреба в бял цвят. Изработени в универсален размер. Могат да се използват в косметични, СПА, здравни центрове и др. Чехлите са със затворени пръстиПредлагат се на чифт.Произведено в Европа..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Еднократни чехли за педикюр, специално разработени, за да осигурят комфорт по време на работа. Предлагат се в универсален размер.Цвят: оранжевОпаковка: 1 чифтПроизведено в Европа..
0.50лв.
Без данък:0.50лв.
Еднократни хавлиени чехли, 1 чифт
Изчерпан
Хавлиени чехли за еднократно ползване, изработени от бял хавлиен плат. Моделът е изключително лек и се характеризира със здравина и качество. Чехлите са с отворени пръсти. Подходящи са за козметични салони, СПА, козметични, масажни и др. центрове. Размерът е универсален. Опаковка - 1 чифтПроизход: Е..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Еднократни чехли със затворени пръсти Еднократни чехли със затворени пръсти
Изчерпан
Еднократни чехли от TNT материя, която се характеризира със здравина. Чехлите са със затворени пръсти. Предлагат се в бял цвят. Размерът е универсаленПроизведено в Европа..
0.38лв.
Без данък:0.38лв.
Еднократни чехли от нетъкан текстил - отворени Еднократни чехли от нетъкан текстил - отворени
Изчерпан
Чехли с отворени пръсти за еднократно ползване. Подходящи за употреба в козметични салони, СПА и масажни центрове, козметични студиа, педикюр и др. Размер: универсаленЦвят: БялМатерия: нетъкан текстилПроизход: Европа..
0.38лв.
Без данък:0.38лв.
Универсални чехли за еднократна употреба, отворени - TNT
Изчерпан
Чехли от нетъкан текстил, предназначени за еднократна употреба. Могат да се използват в козметични и масажни студия, СПА центрове, хотели и др.Моделът е с тънка и лека подметката и с отворени пръсти. Предлагат се в опаковка от 50 чифта. Цвят: бялРазмер: универсаленПроизведено в Европа..
17.40лв.
Без данък:17.40лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.