Ленти за кола маска

Сортиране по:
Покажи :
Депилиращи ленти с кола маска арган DEPILIA 20бр. - за деликатни зони
Депилиращи ленти с кола маска арган DEPILIA 20бр. - за деликатни зони Бързо и лесно решение за премахване на нежеланото окосмяване. Депилиращите ленти са ефикасни, практични и лесни за употреба – за винаги перфектни резултати. Те са с качествена кола маска, обогатена с арганово олио, което подх..
Депилиращи ленти с кола маска арган DEPILIA 20бр. - за тяло
Депилиращи ленти с кола маска арган DEPILIA 20бр. - за тяло Бързо и лесно решение за премахване на нежеланото окосмяване. Депилиращите ленти са ефикасни, практични и лесни за употреба – за винаги перфектни резултати. Те са с качествена кола маска, обогатена с арганово олио, което подхранва и за..
Депилиращи ленти с кола маска арган DEPILIA 20бр. - за тяло и деликатни зони
Депилиращи ленти с кола маска арган DEPILIA 20бр. - за тяло и деликатни зони Бързо и лесно решение за премахване на нежеланото окосмяване. Депилиращите ленти са ефикасни, практични и лесни за употреба – за винаги перфектни резултати. Те са с качествена кола маска, обогатена с арганово олио, кое..
Лента за кола маска нарязана 100 бр. - Ro.ial
Лента за кола маска нарязана 100 бр. - Ro.ialКачествена и удобна нарязана лента за кола маска. Идеална за работа в козметични салони.Изработена е от нетъкан текстил. Опаковка от 100 броя.Произведено в Италия..
Лента за кола маска нарязана 100 бр.
Лента за кола маска нарязана 100 бр.Качествена и удобна нарязана лента за кола маска. Идеална за работа в козметични салони.Изработена е от нетъкан текстил. Опаковка от 100 броя.Произведено в Европа..
Лента за кола маска нарязана 50 бр.
Лента за кола маска нарязана 50 бр.Качествена и удобна нарязана лента за кола маска. Идеална за работа в козметични салони.Изработена е от нетъкан текстил. Опаковка от 100 броя.Произведено в Европа..
Ленти за кола маска 50 бр. - Depilia
Изчерпана наличност!Ленти за кола маска 50 бр. - Depilia50 броя нарязани ленти за кола маска Depilia.Качествени италиански ленти от нетъкан текстил подходящи и за професионална употреба.Произведено в Италия...
Лентa за кола маска ролка - 70 метра - черна
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Лентa за кола маска ролка - 70 метра - чернаПерфорирана ролка за кола маска в черен цвят. Дължина 70 метра с широчина 7 см. Лентата е качествена и удобна, идеална за работа в козметични салони. Изработена е от нетъкан текстил. (Стандартно ролките за кола маска са по 70-80м. пове..
Sale
Цветна перфорирана лента – ролка 70 метра - синя
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Цветна перфорирана лента – ролка 70 метра - синяПерфорирана ролка за кола маска в син цвят. Дължина 70 метра с широчина 7 см. Лентата е качествена и удобна, идеална за работа в козметични салони. Изработена е от нетъкан текстил. (Стандартно ролките за кола маска са по 70-80м. по..
18,00лв. 16,00лв.
Депилиращи ленти с кола маска арган DEPILIA 20бр. – за лице
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Депилиращи ленти с кола маска арган DEPILIA 20бр. – за лицеБързо и лесно решение за премахване на нежеланото окосмяване. Депилиращите ленти са ефикасни, практични и лесни за употреба – за винаги перфектни резултати. Те са с качествена кола маска, обогатена с арганово олио, което..
Депилиращи ленти с титаниева кола маска Depilia 20 бр. – За деликатни зони
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Депилиращи ленти с титаниева кола маска Depilia 20 бр. – За деликатни зониКачествени депилиращи ленти от Depilia. Предназначени за премахване на окосмяването от интимната зона и подмишниците.Лесни за употреба и същевременно ефикасни.За да осигурят перфектна епилация, депилиращит..
Депилиращи ленти с титаниева кола маска Depilia 20 бр. – За лице
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Депилиращи ленти с титаниева кола маска Depilia 20 бр. – За лицеКачествени депилиращи ленти от Depilia. Предназначени за премахване на косъмчетата от лицето.Лесни за употреба и същевременно ефикасни.За да осигурят перфектна епилация, депилиращите ленти са с розова/титаниева кола..
Депилиращи ленти с титаниева кола маска Depilia 20 бр. – За тяло
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Депилиращи ленти с титаниева кола маска Depilia 20 бр. – За тялоКачествени депилиращи ленти от Depilia. Предназначени за премахване на окосмяването от тялото.Лесни за употреба и същевременно ефикасни.За да осигурят перфектна епилация, депилиращите ленти са с розова/титаниева кол..
Депилиращи ленти с титаниева кола маска Depilia 20 бр. – За тяло и деликатни зони
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Депилиращи ленти с титаниева кола маска Depilia 20 бр. – За тяло и деликатни зониКачествени депилиращи ленти от Depilia. Предназначени за премахване на окосмяването от тялото, както и от интимната зона и подмишниците.Лесни за употреба и същевременно ефикасни.За да осигурят перфе..
Sale
Лентa за кола маска ролка - 70 метра - бяла
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Лентa за кола маска ролка - 70 метра - бялаЛентa за кола маска ролка 70м. с широчина 7см.  Лентата е качествена и удобна, идеална за работа в козметични салони.Изработена е от нетъкан текстил.Произведено в Италия..
16,00лв. 14,00лв.
Показани са от 1 до 15 от общо 18 резултата на (2 страници)