Ролон

Ролон

Сортиране по:
Покажи :
Комбиниран нагревател за кола маска -  KIT COMBINATO EXECUTIVE 400
Комбиниран нагревател за кола маска, предназначен за кутия от 400 мл. и ролон 100 мл.Модел KIT COMBINATO EXECUTIVE 400 е професионален уред, подходящ за салони с напрегнат график, спестявайки врeмe, срeдства и работно място. Дизайнът на нагревeтеля е компактeн и функционалeн, позволяващ да разположи..
Нагревател Set Competition - кола маска ролон 100 мл.
Нагревател за кола маска Set Competition е италианско производство и качество. Моделът е предназначен за нагряване на патрони от 100 мл.Нагревател Set Competition е с удобни форми, позволяващи лесно захващане при работа с уреда. Корпусът е от топлоустойчива пластмаса. В единия край апаратът е снабде..
Троен нагревател KIT TRIO EVOLUTION - кола маска ролон 100 мл.
Нагреватeл за кола маска KIT TRIO EVOLUTION е удобен и компактен модeл, с който можe да загрявате 3 ролона от 100 мл.  По този начин може да спестите средства, време и работно място. Уредът се прeдлага със стойка с три раздeления за всeки един от нагрeвателите. Оборудван е с бутон за включ..
Sale
Троен нагревател за кола маска пълнител DepilWax Roll-On Trio
Троен нагревател за кола маска пълнител DepilWax Roll-On TrioВъзползвайте се от това практично решение и оптимизирайте работата си, спестявайки време от нагряване на кола маската за процедура. С този качествен модел нагревател за кола маска ролон, оборудван с тройна основа, можете да подготвите ..
129,00лв. 109,00лв.
Нагревател за кола маска ролони DepilWax Super Plus
Нагревател за кола маска ролони DepilWax Super PlusНагревател за кола маска пълнители по 100 мл Depilia DepilWax Super Plus. Практичен модел, с който бързо и без усилия ще затоплите кола маската, позволявайки прецизното ѝ нанасяне върху кожата. Нагревателят има ергономичен дизайн с удобен захва..
Нагревател за кола маска ролон 100мл – модел H00
Нагревател за кола маска ролон 100мл – модел H00Качествен нагревател за кола маска ролони от 100мл. Уредът предлага изключително удобство при приготвяне на кола маска за процедура. Необходимо е просто да поставите пълнителя в нагревателя и да изчакат, докато кола маската се разтопи. Това е! А нан..
Практичен двоен нагревател за кола маска ролон - Q-Line Duo
Практичен двоен нагревател за кола маска ролон - Q-Line DuoОборудвайте своя козметичен салон или студио за красота с този практичен двоен нагревател за кола маска ролон. С него два пъти по-бързо ще подготвяте кола маската за процедура – чудесно решение за натоварените моменти, когато посещаемост..
Бял нагревател за кола маска ролон - Gold
Бял нагревател за кола маска ролон - GoldНагревател за кола маска ролон в бял цвят. Моделът предлага ергономична формаза лесен захват по време на работа. Прозорец позволяващ следенето на количествотокола маска в пълнителя.Характеристики:• Ергономичен дизайн• Светлинен индикатор• Прозорец Нагревателя..
Нагревател за кола маска ролон - H17
Нагревател за кола маска ролон - H17Моделът предлага ергономична форма за лесен захват по време на работа. Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количеството кола маска в пълнителя. Характеристики:• Ергономичен дизайн • Светлинен индикатор• ПрозорецНагревателят няма ..
Нагревател за кола маска ролон - Prince Export
Нагревател за кола маска ролон - Prince ExportМоделът предлага ергономична форма за лесен захват по време на работа. Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количеството кола маска в пълнителя. Характеристики:• Ергономичен дизайн • Светлинен индикатор• Защитен капакНаг..
Нагревател за кола маска ролон - WH 60
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Нагревател за кола маска ролон - WH 60Нагревател за кола маска ролон с много екстри. Моделът предлага ергономична формаза лесен захват по време на работа. Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количествотокола маска в пълнителя.Характеристики:• Е..
Черен нагревател за кола маска ролон - Gold
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Черен нагревател за кола маска ролон - GoldНагревател за кола маска ролон в черен цвят. Моделът предлага ергономична формаза лесен захват по време на работа. Прозорец позволяващ следенето на количествотокола маска в пълнителя.Характеристики:• Ергономичен дизайн• Светлинен индика..
Двоен нагревател за кола маска пълнител DepilWax Roll-On Duo
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Двоен нагревател за кола маска пълнител DepilWax Roll-On DuoКачествен и практичен двоен нагревател за кола маска ролон. Оборудван с двойна основа, която позволява да прикрепите двата нагревателя към гнездата бързо и лесно. За да нагреете кола маската, просто поставете в тях д..
Sale
Нагревател за кола маска ролон - Depilia DepilWax Roll-On Plus
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Нагревател за кола маска ролон - Depilia DepilWax Roll-On PlusПрофесионален нагревател за кола маска. Моделът предлага ергономична форма за лесен захват по време на работа.Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количествотокола маска в пълнителя. Н..
32,60лв. 28,00лв.
Нагревател за Кола Маска Ролон - H10
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Нагревател за Кола Маска Ролон - H10Нагревател за Кола Маска в Ролон с удобна стойка с магнит. Уредът е с ергономична формаза лесен захват при работа. Моделът предлага възможност за закачане на няколко уреда.Характеристики:• Светлинен индикатор за работа.• Прозорец за контрол н..
Показани са от 1 до 15 от общо 23 резултата на (2 страници)