Кола маска - Кутия

Сортиране по:
Покажи :
Кола маска Ro.ial 800гр. перли – Натурална
Кола маска Ro.ial 800гр. перли – НатуралнаАко търсите качествена кола маска на супер изгодна цена,  Ro.ial на перли 800 гр. е перфектният избор. Удобна за употреба, високоефикасна и щадяща. Специално разработената й формула осигурява защита и грижа за кожата по време на епилация, а натуралните ..
Кола маска Ro.ial 800гр. перли – Титаниева
Кола маска Ro.ial 800гр. перли – Титаниева Кола маска Ro.ial е позната със своето качество и щадящата си формула. Създадена е да бъде изключително нежна към кожата и същевременно  безкомпромисна към нежеланото окосмяване. Тайната на тази комбинация се крие в натуралния произход на смолите ..
Кола маска Ro.ial 800гр. перли – Хлорофил
Кола маска Ro.ial 800гр. перли – ХлорофилНежна и щадяща кола маска на перли, която гарантира перфектни резултати и богата грижа за кожата. В състава й влизат натурални екстракти, които успокояват, подхранват и имат антиалергично действие. Кола маска Ro.ial е създадена на базата на висококачествени с..
Кола маска Ro.ial мъжка 800гр. перли – Синя
Кола маска Ro.ial мъжка 800гр. перли – СиняСупер ефективна и качествена кола маска, предназначена за работа в бръснарски салони. Кола маска Ro.ial Barber е специално разработена да отговори на специфичните нужди на мъжката кожа, като в същото време предложи идеални резултати при почистване и оф..
Sale
Кола маска кутия с Арган – 800 гр.
Кола маска кутия с Арган – 800 гр. Качествена професионална кола маска, предоставена от реномирания италиански производител Ro.ial. Кола маската е с утвърдено качество, за което спомага микса от натурални съставки: пчелен восък, смола и есенция масло от арган. Всичко това  дава трайни..
13,50лв. 11,99лв.
Sale
Кола маска кутия с Годжи бери – 800 гр.
Кола маска кутия с Годжи бери – 800 гр. Професионална кола маска, предоставена от утвърдения италиански произовдител Ro.ial.Кола маската е с доказано качество, за което спомага уникалният микс от натурални съставки: пчелен восък, смола и есенция от Годжи бери. Това съчетание това  дава тра..
13,50лв. 11,99лв.
Кола маска перли Ro.ial – Мед 1000 гр.
Кола маска перли Ro.ial – Мед 1000 гр.Качествена италианска кола маска от  утвърдения производител Ro.ial на перли.Иновативна висококачествена кола маска на перли с благотворно действие и нежна грижа към кожата. Съдържа натурални съставки, натурален пчелен восък и смоли, които спомагат за перфе..
Sale
Промо оферта – 6 броя Кола Маска кутия 800мл.
Промо оферта – 6 броя Кола Маска кутия 800мл. Промоционално предложение! Качествена кола маска кутия 800мл. на супер изгодна пакетна цена: 65.10 лв. /10.85 лв за брой/!*Кола маската кутия в пакета е по ваш избор.Кола маска кутия Ro.ial е предпочитан продукт за епилация сред професионалистите. ..
71,94лв. 65,10лв.
Захарна кола маска Кутия - Sugar Extra Strong 500 гр
Захарна кола маска Кутия - Sugar Extra Strong 500 грКачествена и ефикасна захарна кола маска от италианската марка Depilia. Кола маската е базирана на натурална захарна паста. Тя е изключителна нежна и щадяща, с много добра съвместимост с кожата. Специалната ѝ формула гарантира перфектна епилац..
Захарна кола маска Кутия – Depilia – Sugar 500 гр
Захарна кола маска Кутия – Depilia – Sugar 500 грКачествена и ефикасна захарна кола маска от италианската марка Depilia. Кола маската е базирана на натурална захарна паста. Тя е изключителна нежна и щадяща, с много добра съвместимост с кожата. Специалната ѝ формула гарантира перфектна епилация,..
Sale
Кола Mаска Kутия - Хлорофил 800 ml - Ro.ial
Кола Mаска Kутия - Хлорофил 800 ml - Ro.ialИзцяло натурална кола маска. Високоефективна кола маска. Премахва косъма от корена и забавя повторното му израстване. Подходяща за използване върху цялото тяло. Благоприятна дори за чувствителна кожа.Концентрация на пчелен восък в кола маската от тази серия..
13,50лв. 11,99лв.
Кола маска на шайби – Мед/Натурална 1000гр
Кола маска на шайби – Мед/Натурална 1000грКачествена италианска кола маска на дискове/шайби от Ro.ial. Обогатена с ценни натурални съставки и висока концентрация на пчелен восък, тя ефективно отстранява окосмяването, като същевременно е нежна и щадяща кожата.Кола маската на Ro.ial е с антиалергични,..
Кола маска на шайби – Роза 1000гр
Кола маска на шайби – Роза 1000грКачествена италианска кола маска на дискове/шайби от Ro.ial. Обогатена с ценни натурални съставки и висока концентрация на пчелен восък, тя ефективно отстранява окосмяването, като същевременно е нежна и щадяща кожата.Кола маската на Ro.ial е с антиалергични, подхранв..
Кола маска на шайби – Талк 1000гр
Кола маска на шайби – Талк 1000грКачествена италианска кола маска на дискове/шайби от Ro.ial. Обогатена с ценни натурални съставки и висока концентрация на пчелен восък, тя ефективно отстранява окосмяването, като същевременно е нежна и щадяща кожата.Кола маската на Ro.ial е с антиалергични, подхранв..
Кола маска на шайби – Хлорофил 1000гр
Кола маска на шайби – Хлорофил 1000грКачествена италианска кола маска на дискове/шайби от Ro.ial. Обогатена с ценни натурални съставки и висока концентрация на пчелен восък, тя ефективно отстранява окосмяването, като същевременно е нежна и щадяща кожата.Кола маската на Ro.ial е с антиалергични, подх..
Показани са от 1 до 15 от общо 27 резултата на (2 страници)