Меню
Продукти в кошницата

Доставка

Kolamaska.bg извършва доставки в цялата страна.

Доставката е с куриерска фирма ЛЕО ЕКСПРЕС и цената и зависи от теглото и обема на продуктите.

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, Ви информираме, че всички поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на стойността им. Това следва да се извърши посредством паричен превод с фирма ЕКОНТ или чрез банково нареждане! Изпращането на стоките се извършва с куриерска фирма Еконт.

Всички останали поръчки, чиято стойност е над 10 лева се изпращат с куриерска фирма Лео Експрес.

РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!

Имайте предвид, че стойността на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео Експрес, спрямо обема и големината на продуктите. При поръчка на продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно. 

  • Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера. 
  • При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване!

Срок на доставка:

За доставки в рамките на гр. София, пратките пристигат до един работен ден след изпращането. Извън София, продуктите се доставят в интервала от един до три работни дни. За малки населени места, където куриерите работят по график, доставката се осъществява спрямо този график.

Всички поръчки направени до 15:00 часа се предават на куриер в същия работен ден!

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. Продуктите, включително опаковката, трябва да са напълно запазени и неизползвани. При връщане на продукти потребителят трябва да предостави банкова сметка, на която да бъде преведена сумата за продукта.

Молим Ви, при получаване на стоката да проверявате дали тя е здрава и неразопакована - в цената за доставка е включена застраховка на поръчаната от вас стока, в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. За целта е нужно да заявите за механична повреда при транспорта при самото получаване на продукта за да не може да се оспори застраховката!

Поръчки може да направите чрез системата на сайта, по електронна поща или на посочените в Контакти телефони!


Благодарим Ви, че избрахте kolamaska.bg!

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.