Кутия

Кутия

Сортиране по:
Покажи :
Sale
Нагревател за кола маска кутия - Depilia DepilWax 500
Нагревател за кола маска кутия - Depilia DepilWax 500 Нагревател за кола маска в кутия от 400 мл.  Лесен и удобен за работа, оборудван с терморегулатор за прецизна работа.Корпуса на нагревателя е изработен от топлоустойчива пластмаса.Характеристики:• Светлинен индикатор• Защитен капакНагре..
99,00лв. 79,00лв.
Sale
Нагревател за кола маска кутия 400 - Depilia
Нагревател за кола маска кутия 400 - DepiliaНагревател за кола маска в кутия от 400 мл.  Моделът предлага стилен и изчистен дизайн.Лесен и удобен за работа, оборудван с терморегулатор за прецизна работа.Характеристики:• Светлинен индикатор• Защитен капакГаранция: 12 месеца.Нагревателят няма тер..
99,00лв. 75,00лв.
Нагревател за кола маска шайби Depilia Depilwax 250
Нагревател за кола маска шайби Depilia Depilwax 250Нагревател за разтопяване на кола маска на дискове/шайби, модел Depila Depilwax 250.Уредът е със специален дизайн, създаден за максимално удобно и лесно разтопяване на този вид кола маска. Оборудван е с контейнер, както и с щипка, с която той се изв..
Професионален модел нагревател за кола маска кутия - Depilia DepilWax 800
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Професионален модел нагревател за кола маска кутия - Depilia DepilWax 800Професионален уред за загряване на кола маска в кутия от 800 мл, модел Depilia DepilWax 800.Функционален и практичен нагревател, с който ще разтопите кола маската лесно и ще я поддържате с подходяща темпера..
Двоен Нагревател За Кола Маска в Кутия - Модел 803А
Изчерпана наличност!Двоен Нагревател За Кола Маска в Кутия - Модел 803АУредът предлага по бърза и ефикасна работа, благодарение на двойния си капацитет.Нагревателят е подходящ за салони с голям клиентски поток. Уредът би ви спестил време, място и средства, предлагайки двойно удобство и ефективност п..
Нагревател За Кола Маска в Кутия - Модел 803В
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Нагревател За Кола Маска в Кутия - Модел 803ВЛесен и удобен за употреба модел нагревател за кола маска в кутия.Бързо и ефикасно затопляне на кола маска. Отличава се с изчистен и практичен дизайн. Характеристики:• Един брой светлинен индикатор за индикиране на работа.• Бутон за в..
Sale
Нагревател за кола маска кутия - Depilia DepilWax 1000
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Нагревател за кола маска кутия  - Depilia DepilWax 1000 Нагревател за кола маска в кутия от 800 мл.  Лесен и удобен за работа, оборудван с терморегулатор за прецизна работа.Корпуса на нагревателя е изработен от топлоустойчива пластмаса.Характеристики:• Светлинен ин..
129,00лв. 99,50лв.
Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)