Нагреватели за кола маска

Сортиране по:
Покажи :
Sale
Троен нагревател за кола маска пълнител DepilWax Roll-On Trio
Троен нагревател за кола маска пълнител DepilWax Roll-On TrioВъзползвайте се от това практично решение и оптимизирайте работата си, спестявайки време от нагряване на кола маската за процедура. С този качествен модел нагревател за кола маска ролон, оборудван с тройна основа, можете да подготвите ..
129,00лв. 109,00лв.
Нагревател за кола маска ролони DepilWax Super Plus
Нагревател за кола маска ролони DepilWax Super PlusНагревател за кола маска пълнители по 100 мл Depilia DepilWax Super Plus. Практичен модел, с който бързо и без усилия ще затоплите кола маската, позволявайки прецизното ѝ нанасяне върху кожата. Нагревателят има ергономичен дизайн с удобен захва..
Нагревател за кола маска ролон 100мл – модел H00
Нагревател за кола маска ролон 100мл – модел H00Качествен нагревател за кола маска ролони от 100мл. Уредът предлага изключително удобство при приготвяне на кола маска за процедура. Необходимо е просто да поставите пълнителя в нагревателя и да изчакат, докато кола маската се разтопи. Това е! А нан..
Sale
Нагревател за кола маска кутия - Depilia DepilWax 500
Нагревател за кола маска кутия - Depilia DepilWax 500 Нагревател за кола маска в кутия от 400 мл.  Лесен и удобен за работа, оборудван с терморегулатор за прецизна работа.Корпуса на нагревателя е изработен от топлоустойчива пластмаса.Характеристики:• Светлинен индикатор• Защитен капакНагре..
99,00лв. 79,00лв.
Sale
Нагревател за кола маска кутия 400 - Depilia
Нагревател за кола маска кутия 400 - DepiliaНагревател за кола маска в кутия от 400 мл.  Моделът предлага стилен и изчистен дизайн.Лесен и удобен за работа, оборудван с терморегулатор за прецизна работа.Характеристики:• Светлинен индикатор• Защитен капакГаранция: 12 месеца.Нагревателят няма тер..
99,00лв. 75,00лв.
Нагревател за кола маска шайби Depilia Depilwax 250
Нагревател за кола маска шайби Depilia Depilwax 250Нагревател за разтопяване на кола маска на дискове/шайби, модел Depila Depilwax 250.Уредът е със специален дизайн, създаден за максимално удобно и лесно разтопяване на този вид кола маска. Оборудван е с контейнер, както и с щипка, с която той се изв..
Практичен двоен нагревател за кола маска ролон - Q-Line Duo
Практичен двоен нагревател за кола маска ролон - Q-Line DuoОборудвайте своя козметичен салон или студио за красота с този практичен двоен нагревател за кола маска ролон. С него два пъти по-бързо ще подготвяте кола маската за процедура – чудесно решение за натоварените моменти, когато посещаемост..
Бял нагревател за кола маска ролон - Gold
Бял нагревател за кола маска ролон - GoldНагревател за кола маска ролон в бял цвят. Моделът предлага ергономична формаза лесен захват по време на работа. Прозорец позволяващ следенето на количествотокола маска в пълнителя.Характеристики:• Ергономичен дизайн• Светлинен индикатор• Прозорец Нагревателя..
Нагревател за кола маска ролон - Depilia DepilWax Roll-On
Нагревател за кола маска ролон - Depilia DepilWax Roll-OnПрофесионален нагревател за кола маска. Моделът предлага ергономична форма за лесен захват по време на работа.Лесен и удобен за работа. Нагревателя поддържа оптимална температура от 40 ° С по време на процедурата. Характеристики:• Ергономичен ..
Нагревател за кола маска ролон - H17
Нагревател за кола маска ролон - H17Моделът предлага ергономична форма за лесен захват по време на работа. Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количеството кола маска в пълнителя. Характеристики:• Ергономичен дизайн • Светлинен индикатор• ПрозорецНагревателят няма ..
Нагревател за кола маска ролон - Prince Export
Нагревател за кола маска ролон - Prince ExportМоделът предлага ергономична форма за лесен захват по време на работа. Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количеството кола маска в пълнителя. Характеристики:• Ергономичен дизайн • Светлинен индикатор• Защитен капакНаг..
Черен нагревател за кола маска ролон - Gold
Черен нагревател за кола маска ролон - GoldНагревател за кола маска ролон в черен цвят. Моделът предлага ергономична формаза лесен захват по време на работа. Прозорец позволяващ следенето на количествотокола маска в пълнителя.Характеристики:• Ергономичен дизайн• Светлинен индикатор• Прозорец Нагрева..
Нагревател за кола маска ролон - WH 60
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Нагревател за кола маска ролон - WH 60Нагревател за кола маска ролон с много екстри. Моделът предлага ергономична формаза лесен захват по време на работа. Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количествотокола маска в пълнителя.Характеристики:• Е..
Професионален модел нагревател за кола маска кутия - Depilia DepilWax 800
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Професионален модел нагревател за кола маска кутия - Depilia DepilWax 800Професионален уред за загряване на кола маска в кутия от 800 мл, модел Depilia DepilWax 800.Функционален и практичен нагревател, с който ще разтопите кола маската лесно и ще я поддържате с подходяща темпера..
Двоен Нагревател За Кола Маска в Кутия - Модел 803А
Изчерпана наличност!Двоен Нагревател За Кола Маска в Кутия - Модел 803АУредът предлага по бърза и ефикасна работа, благодарение на двойния си капацитет.Нагревателят е подходящ за салони с голям клиентски поток. Уредът би ви спестил време, място и средства, предлагайки двойно удобство и ефективност п..
Показани са от 1 до 15 от общо 26 резултата на (2 страници)